2022 TURAB Fuarı Gerçekleştirildi

Bolat TURAB Expo Fuarının Gözdesi

22 – 23 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen 6. TÜRK – ARAP TARIM VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI İŞ BİRLİĞİ ORGANİZASYONU’na katılan BOLAT firması fuarın gözdesi oldu.

Pandemi sürecinden sonra fuara katılımın yüksek olduğuna değinen BOLAT, stantlarının ziyaretçisinin çok fazla olduğunu ve ürünlerine yoğun ilgi gerçekleştiğini belirtti.

HEDEFİMİZ EN AZ 20 ÜLKE.

Şu anda 11 ülkeye ihracat yapan BOLAT, hedeflerinin en az 20 ülkeye ihracat yapmak olduğunun altını çizdi. Yüzünü hem doğu hem de batıya çeviren BOLAT, Afrika, Etiyopya, Mısır Cezayir gibi ülkelerin yanı sıra Bulgaristan, Gürcistan ve İtalya ile de irtibat halinde olduklarını belirtti.

Müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini vurgulayan BOLAT, müşteri memnuniyetinin bayiye, bayi memnuniyetinin ise fabrikaya yansıdığına değiniyor. Sahada lider konuma gelmek isteyen BOLAT, bünyesine çalıştırdığı mühendislerle ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle amacına ulaşmak adına günden güne ilerlediğini belirtiyor.

Yaptığı ihracat atılımları ile ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen BOLAT, pazar ağını genişletmek için fuarların çok yardımcı olduğunu belirtirken, bundan sonra gerçekleşecek olan fuarlara katılımın da sinyalini verdi.

« Duyuru Listesine Geri Dön
Bayimiz Olun